کاهش کلسترول :سماق

پودر سماق به همراه گوشت مصرف می شود. سماق یک آنتی اکسیدان قوی است و خواص ضد قارچ و ضد میکروب دارد و با علائم پیری و سرطان مبارزه کرده و برای درمان انواع عفونت های قارچی و میکروبی بسیار مفید است.سماق کلسترول و قند را در خون کاهش می دهدو برای افراد مبتلا به دیابت و چاقی مفید است.

 

ارتقاء سیستم ایمنی بدن :زردچوبه

زرد چوبه خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و کل سیستم ایمنی بدن را حمایت می کند و سلامتی پوست و قلب را هم به دنبال دارد و همچنین برای حفظ وزن هم مفید است.

 

زردچوبه تنها منبع خوراکی کورکومین است. تاثیر کورکومین موجود در زردچوبه در کاهش درد و التهاب بیش از تاثیر داروی آسپرین و ایبوپروفن و در کاهش سلول های سرطانی بیش از بسیاری از داروها است.

 

یک قاشق زردچوبه را داخل شیر گرم بریزید و دو بار در روز بنوشید یا می توانید یک قاشق چای خوری از آن را به سبزیجات و برنج به عنوان چاشنی اضافه کنید.

 

کاهش چربی های شکمی :دارچین

دارچین به سطح انسولین خون کمک می کند، کمی دارچین را با صبحانه می کنید. دارچین همچون انسولین عمل می کند و موجب تحریک گیرنده های چربی و سلول های عضلانی می شود و قند اضافی را از خون خارج و در سلول ها ذخیره می کند.

بقیه مطلب