دمنوش تصفیه خون دکتر بیز قیمتش چنده/09109483228

بیماری مزمن کبد در حال حاضر رتبه دوازدهمین علت مرگ و میر در ایالات متحده را به خود اختصاص داده است و سالانه 32000 نفر بر اثر آن جان خود را از دست می دهند.

 

مرگ ناشی از کبد اغلب نتیجه سیروز است. اگرچه تعداد زیادی از موارد سیروز ناشی از مصرف طولانی مدت الکل است، بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) نیز می تواند منجر به سیروز شود.

 

خوشبختانه، چند کار وجود دارد که می توانیم برای محافظت از کبد خود انجام دهیم. جدای از پرهیز از الکل، حفظ یک سبک زندگی فعال و سالم ممکن است از چاقی جلوگیری کند، که یک عامل خطر برای کبد چرب است.

 

تحقیقات جدید که در مجله کبد شناسی منتشر شده است، چند عامل پیشگیرانه جدید را به لیست اضافه می کند: چای و قهوه. تیمی از دانشمندان به سرپرستی سروا درویش مراد، دکترای کبد، متخصص کبد در مرکز پزشکی دانشگاه اراسموس ام سی در روتردام هلند، تصمیم گرفتند تأثیر مصرف قهوه و چای را بر سلامت کبد بررسی کنند.

 

دکتر مراد انگیزه تحقیق را توضیح می دهد:

 

داده‌های اپیدمیولوژیک، اما همچنین تجربی وجود دارد که نشان می‌دهد قهوه بر افزایش آنزیم‌های کبدی، هپاتیت ویروسی، NAFLD، سیروز و سرطان کبد فواید سلامتی دارد. ما کنجکاو بودیم که بدانیم آیا مصرف قهوه تأثیر مشابهی بر اندازه گیری سفتی کبد در افراد بدون بیماری مزمن کبدی دارد یا خیر.

 

مطالعه ارتباط بین چای، قهوه و سلامت کبد

دکتر مراد و تیمش داده های موجود روی 2424 شرکت کننده را از یک مطالعه کوهورت بزرگ به نام مطالعه روتردام بررسی کردند. شرکت کنندگان در مطالعه 45 سال به بالا بودند و در روتردام زندگی می کردند.

حتما بخوانید:
حضرت یوسف علیه السلام - دانشنامهی اسلامی

 

به عنوان بخشی از این مطالعه، هر یک از شرکت‌کنندگان تحت یک معاینه فیزیکی کامل قرار گرفتند که شامل اندازه‌گیری‌های آنتروپومتریک مانند شاخص توده بدنی (BMI)، قد، آزمایش خون و اسکن شکم برای بررسی کبد بود.

 

تصویربرداری کبد برای جستجوی «سفتی» کبد استفاده شد، اندازه‌گیری که هنگام زخم شدن کبد بالاست. اسکار کبد که به عنوان فیبروز پیشرونده نیز شناخته می شود، در صورت عدم درمان می تواند در نهایت منجر به سیروز شود.عادات غذایی و آشامیدنی شرکت کنندگان با استفاده از یک پرسشنامه بسامد غذا شامل 389 سوال، شامل موارد دقیق در مورد مصرف چای و قهوه مورد ارزیابی قرار گرفت.

 

شرکت کنندگان بر اساس الگوهای نوشیدن قهوه و چای خود به سه دسته تقسیم شدند: عدم مصرف، مصرف متوسط ​​چای و قهوه (تعریف شده تا سه فنجان در روز)، و مصرف مکرر (تعریف شده به عنوان سه فنجان یا بیشتر در روز). چای به دو دسته سبز، سیاه و گیاهی تقسیم می شد.

 

دکتر مراد و همکارانش از تحلیل رگرسیون برای مطالعه ارتباط بین مصرف قهوه و چای و فیبروز کبدی استفاده کردند. آنها همچنین عوامل مخدوش کننده مختلفی از جمله سن، جنسیت، BMI، مصرف سیگار و الکل و همچنین فعالیت بدنی و الگوهای تغذیه سالم را در نظر گرفتند.

 

این مطالعه نشان داد که مصرف مکرر قهوه و چای گیاهی به طور مداوم با کاهش قابل توجهی خطر سفتی کبد مرتبط است. این نتایج مستقل از عوامل سبک زندگی یا BMI بود.

 

علاوه بر این، محققان دریافتند که اثر مفید قهوه بر سفتی کبد هم در شرکت‌کنندگانی که کبد چرب داشتند و هم در افرادی که کبد چرب نداشتند قابل مشاهده است. این به نویسندگان نشان داد که مصرف مکرر قهوه و چای ممکن است از فیبروز کبدی مدت ها قبل از شروع علائم بیماری کبدی جلوگیری کند.

حتما بخوانید:
How Eight Issues Will Change The Way You Strategy Email

 

دکتر لوئیز جی ام آلفرینک، از گروه گوارش و کبد در مرکز پزشکی دانشگاه اراسموس ام سی و نویسنده اصلی این مطالعه، اهمیت یافته ها را در زمینه رژیم به اصطلاح غربی توضیح می دهد:

 

دمنوش تصفیه خون دکتر بیز قیمتش چنده

دیدگاهتان را بنویسید

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik android rat duşakabin fiyatları hack forum fethiye escort bayan escort - vip elit escort html nullednulled themesMobil Ödeme Bozdurmarekorbetgenco bahis