در متن زیر، به آموزش روش سوخاری کردن ماهی گیش میپردازیم:
بعد از خرید ماهی گیش و پاک کردن آن، ماهی را در ترکیبی از آبلیمو، نمک، پودر فلفل سیاه و پودر سیر بخوابانید. سپس هر دو طرف ماهی را به پودر سوخاری یا پودر نان خشک آغشته و ماهی را با روغنهای مخصوص سرخکردنی، سرخ کنید. قبل از خوردن ماهی، پودرهای سوخاری که آغشته به روغن هستند و در اثر حرارت دیدن، به رنگ قهوهای درآمدهاند، از سطح ماهی جدا کنید و گوشت سالم و خوشطعم آن را بخورید. برای خواندن روش های بیشتر پخت ماهی اینجا کلیک کنید.