وی در تحقیقات خویش به این نتیجه رسید که اگر نمک های قلیایی به پودر کاکائو بیشتر شود، علاوه بر کمتر مقدار اسیدیته آن می توان پاره ای طعم تلخی و ترش را به آن افزود. اما بعداً به دلیل طعم تلخ آن کربنات پتاسیم را جایگزین آن کردند. این ماده از گیاهان استخراج می شود، همینطور مختصات فیزیکی شیمیایی کودهای قلیایی گرم و پرسرعت و فیزیولوژیک حاوی بیونیک گیاهی، فاکتور مقاومت، پیشگیری و معالجه ضدعفونی کننده خاک و آفت عالی زیرزمینی را دارد. کربنات پتاسیم موجود در آب محلولهای قلیایی کار کشته است. در قلیایی پودر کاکائو به جهت ایجاد شکلات هلندی مهم متعادلکردن pH (یعنی کمتر اسیدیته) دانههای کاکائو طبیعی به کارگیری میشود. خاصیت جاذب آب آن در صنعت های آکرو شیمی و محصولات بهداشتی و زیبایی کاربردهایی پیدا میکند. مطالعات چندین سال اخیر به ویژگیهای حیاتی همین ترکیب، مانند بضاعت و توان آن در انتشار گرما (اگزوترمیک) تکیه میکنند، و همین باعث میگردد آن را به تیتر یک آبشیرینکن موثر باشد. این ماده برای ترکیبات اسیدی مطلوب نیست، ولی در رخ داشتن میزان یه خرده ناخالصی اسیدی میتوان برای خشککردن یک فاز آلی موثر باشد. در مورد کربنات پتاس نیز موقعیت به این شکل است. پتاس در ایجاد ژله چمنی که نوعی غذای چینی است و همچنین در آسیای جنوب شرقی و همینطور رشتهفرنگی دستی چینی به کار گیری میشود. تاریخچه کشف و ایجاد همین ماده به سال 1742 باز می‌گردد هنگامی که این ماده در اثر حرارت پتاس (KOH) ساخت میشد. جایی که به عنوان ماده نخستین برای ایجاد سایر ترکیبات شیمیایی مورد استعمال قرار می گیرد ، سیلیکات پتاسیم رایج ترین است. حساس این وجود دارای هست که از مقادیر مطلوب به جهت جلوگیری از جراحت استفاده شود، و آشپزان نباید از آنان سوای هدایت به کارگیری کنند. از استفادههای اهمیت این ماده میتوان به ساخت کود از آن اشاره کرد. همچنین ممکن است از آن به جهت خشککردن مقداری کتون، الکل و آمین قبل از تقطیر به کارگیری شود. خرید کربنات پتاسیم به تیتر کود به دلیل داشتن محتوای بالای پتاسیم مورد به کار گیری قرار میگیرد. فرایند افزودن کربنات پتاسیم به پودر کاکائو طبق معمول “Dutching” نامیده میشود. این ماده ظریف، اکثر زمان ها به عنوان یک جامد مرطوب ظاهر میشود.پتاسیم کربنات عمدتا در ساخت صابون و شیشه آیتم به کارگیری قرار میگیرد. سازمان جهانی غذا و دارو fda اعلام کرده میباشد در صورت به کار گیری مناسب، کربنات پتاسیم یک ماده ایمن می باشد. در شکل بلعیدن مضر می باشد و میتواند سبب جدی شدن سوزش دیده و پوست شود. اگر دوست دارید همین نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت اطلاعات زیاد بخش اعظم در آیتم کربنات پتاسیم فرانسه لطفا به بازدید از وب وبسایت ما.